Telefon: 75 62 93 11
Fax: 75 62 91 65
Lægevagten: 70 11 31 31
Lægerne Gasvej 5
Speciallæger i almen medicin
DK 8700 Horsens
 

E-kommunikation

Du kan oprette dig/logge dig på vores mailsystem Clinea patientportal via link på Startsiden af denne hjemmeside.


På Clinea Patientportal er det muligt at foretage:

Receptfornyelse af "fast medicin"
Oplysninger fra dit medicinkort her i klinikken overføres til Clinea Patientportal (du skal dog kontakte os pr. mail eller telefon første gang, så vi kan aktivere dit medicinkort). Der kan udelukkende bestilles medicin, der i din journal er registreret til vedvarende behandling.
Alt anden medicinering kan udelukkende foregå i forlængelse af lægelig kontakt.
Ved fornyelse vanedannende medicin skal du møde op i klinikken, se særskilt vejledning omkring dette.  


Tidsbestilling
Giver dig mulighed for over nettet at finde en tid som måtte passe dig ved såvel læge som sygeplejerske.
Tider til attester (undtaget kørekortattest), 1. graviditetsundersøgelse og samtaleforløb (terapeutisk) skal bestilles pr. telefon.

Der er ikke mulighed for tidsbestilling samme dag, her må du kontakte vores sekretariat.
 
E-mail svar fra lægehuset
Hvor du har aftalt dette med din læge f.eks. i forbindelse med svar på prøver. 
 
E-mail til lægen
Det er vigtigt, at henvendelse kun omfatter ét emne og er formuleret kortfattet. Længere udredninger eller problemstillinger vil ikke kunne besvares, men henvises til konsultationsforløb hos lægen. Der kan forventes svar indenfor ca. 3 døgn. Er lægen bortrejst, vil der ikke kunne skrives til lægen, og spørgsmålet må således løses på et senere tidspunkt.
E-mail konsultation er således ikke egnet til henvendelser, der omhandler problemstillinger, der kræver øjeblikkelig stillingtagen og besvarelse. Der henvises her til vores konsultation.  

Når du opretter dig som bruger på Clinea Patientportal, skal vi godkende dig som værende vores patient, inden du kan tage det i brug.
Første gang du skal bestille medicin, skal du forinden pr. mail bede lægen om at aktivere dit medicinkort.
Hver enkelt person, der er tilknyttet vores praksis, og som ønsker at benytte Clinea Patientportal, skal oprettes. Dette gør sig også gældende for børn. Børn skal oprettes med egen mail (ikke samme som forældrene).

E-mail kontakten er således knyttet til den enkelte person, og oplysningerne gemmes i din personlige journal.

Vores åbne e-mail adresse (dialog@lg5.dk) kan ikke benyttes til ovenstående formål, da den ikke er sikret for personfølsomme oplysninger.

Sådan opretter du dig:
Gå til Startsiden af denne hjemmeside
Klik på linket under sætningen "Opret dig/log på vores mailsystem her".
Der åbner sig nu et nyt skærmbillede, Clinea Patientportal (orange foroven).
Du skal ikke indtaste cpr-nummer og adgangskode, men gå ned til der, hvor der står "Opret ny bruger" (det er først når du er oprettet, at du skal indtaste cpr-nummer og adgangskode for at logge ind).
Nu opretter du dig og finder selv på din adgangskode. Den adgangskode skal du bruge hver gang i kombination med dit cpr-nummer, når du skal logge ind.
Derudover er der en ekstra sikkerhedskode (4 karakterer), som bliver sendt til din mail, når du har indtastet cpr-nummer og adgangskode og klikket på Log på. Denne kode er gyldig 15 min., så det vil være en ny kode hver gang du logger ind. Det er vigtigt, at du ikke lukker Clinea Patientportal vinduet ned, når du skal ind og finde den ekstra sikkerhedskode i din mail. Hvis mailen med sikkerhedskoden ikke er i din indbakke, tjek da under uønskede mails/spam.
Herefter er du inde, og kan nu benytte dig af ovenstående services.